Рівнегаз має новий контакт-центр

Цього місяця у ПАТ «Рівнегаз» запрацював багатоканальний телефоний номер 461-104

Сучасний програмно-апаратний комплекс дозволяє операторам Центру працювати одразу з декількома вхідними дзвінками. Тож відтепер у Центрі можуть максимально швидко надати необхідну для споживача інформацію, проконсультувати, допомогти у вирішенні його проблеми. 

Номер 461-104 працює щодня з 8:00 до 20:00. Крім того, у контакт-центр можна написати листа contact@rv.104.ua. В телефонному режимі можна повідомити фактичні показання лічильника, проконсультуватися щодо тарифів, поставити запитання про порядок оплати за надані послуги, дізнатись стан свого особового рахунку, залишити заявку оператору на виклик майстра, контролера та отримати консультації з питань пільг, субсидій, переоформлення документів, ремонту обладнання і багато іншого. Дзвінки з усіх стаціонарних телефонів безкоштовні, дзвінки з мобільного тарифікуються оператором зв'язку. Клієнтам, які телефонують із районів, необхідно набирати код області (0362) 461-104.

Контактний центр 15-84, який обслуговує споживачів м.Рівне та Рівненського району, працюватиме паралельно із новоствореним багатоканальним центром.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Теги: Рівнегаз
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень