«РІВНЕГАЗ ЗБУТ» ввів фіксований тариф на електроенергію для бізнесу

Вигідна пропозиція для бізнес-клієнтів

Суттєві коливання цін на електроенергію, а особливо на ринку «на добу наперед» та внутрішньодобовому ринку, ускладнюють для бізнесу планування витрат.

У зв’язку з цим ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ», який працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», ввів для малого та середнього бізнесу вигідний тариф «Фіксований». Згідно з ним вартість електричної енергії становитиме всього 2,06 грн за кВт-год (з ПДВ).

За умовами тарифу щомісячну ціну на електроенергію зафіксували на період постачання з 1 серпня до 31 грудня цього року. Пропозиція діє для споживачів групи Б (без засобів погодинного обліку електроенергії) на території ОЕС України.

Зазвичай для таких клієнтів ціна розраховується як середньозважена ціна закупівлі електричної енергії, що фактично склалася для Постачальника на ринку «на добу наперед». Отже, клієнти перебувають у постійній залежності від тенденцій ринку РДН електроенергії, повідомляє «РІВНЕГАЗ ЗБУТ».

Перейти на тариф «Фіксований» бізнес-клієнти можуть до 12 липня. При цьому вони зможуть обрати для себе найбільш зручний спосіб оплати. Це може бути передплата, подекадна оплата або ж післяплата.

Детальніше з питань постачання електроенергії можна дізнатися у менеджера за номером телефону: 067-553-44-71.

Обравши «Фіксований» тариф, клієнт захищає себе від коливань цін на електроенергію та отримує чітке уявлення про обсяг своїх витрат на електроенергію на найближчі п’ять місяців.

До слова, ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» має ліцензію на право ведення діяльності із постачання електричної енергії споживачу відповідно Постанови НКРЕКП від 24.06.2020 року № 1199. На сьогодні компанія постачає електроенергію лише непобутовим споживачам.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень