«Рівнегаз» відкрив освітній центр для галузевих спеціалістів

Для підвищення майстерності та перепідготовки

Днями «Рівнегаз» відкрив власний Центр навчання. У новому Освітньому просторі облаштовані теоретичний і практичний класи та клас віртуальної реальності. Тут проводитимуть адаптаційне навчання для нових співробітників та професійну перепідготовку.

-  Газова галузь потребує вузьких спеціалістів. Ідея розбудови власних навчальних центрів зародилася у Львівській бізнес-школі. Ми дбаємо про розвиток якісної освіти на підприємствах, адже наші працівники, щоб мати відповідну компетенцію і спеціалізацію, навчаються  постійно.

 

Відкриття Освітнього простору – це своєрідний старт, який дає компанія кожному газовику для навчання і кар’єрного зростання», - зазначив директор з персоналу РГК Костянтин Єрофтєєв.

Проводити навчання для працівників технічних спеціальностей компанії будуть сім сертифікованих тренерів. Практичний клас оснащено зразками сучасного обладнання виробництва RGC Production. Тут молоді спеціалісти зможуть відточувати свої навички у роботі з газовими приладами та газовим обладнанням власного виробництва та від провідних виробників світу.

- Найцінніше надбання компанії – наш внутрішній клієнт, працівник, фахівець, який у навчальному центрі отримає ряд практичних і теоретичних знань.

 

Цьогоріч заплановано перепідготовку для 700 працівників виробничих професій. Ми прагнемо залучати молодь, аби спеціалісти та випускники профтехучилищ та ВНЗ не їхали за кордон, а залишалися працювати в Україні – зазначив голова АТ «Рівнегаз» Павло Козюк.

У РГК Освітньому просторі планують також реалізовувати проєкти з профорієнтації та дуальної освіти спільно з навчальними закладами регіону.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень