«Рівнеазот» – лідер серед боржників по зарплатах – повернув декілька мільйонів

Своїм працівникам

Працівники органів державної виконавчої служби Рівненської області з початку року стягнули майже 30 млн гривень заборгованості з заробітної плати та інших виплат.

 - Державні виконавці продовжують стягувати заборгованість із виплати заробітної плати з підприємств-боржників.

 

Так, з початку року вдалось стягти з «Рівнеазоту» 12,7 млн грн 6,5 млн грн своїм працівникам повернули в рівненському облавтодорі, 5,1 млн грн вдалось стягти з КП «Здолбунівкомуненергія», 1,6 млн грн з ТОВ «Виробниче підприємство «Акватон» та 1,1 млн грн з КП «Дубнокомуненергія».

 

Отримані кошти переказані 2 482 стягувачам, — повідомила речниця територіального відділення юстиції Людмила Пшебільска.

За її словами, досі на території Рівненської області налічується 12 підприємств, які не виплатили своїм працівникам понад 15 млн грн заробітної плати.

Серед найбільших підприємств-боржників залишається «Рівнеазот» - 7,2 млн грн, ДП «Рівненський автомобільний ремонтний завод» - 5,7 млн.

Станом на 20 серпня на виконанні в органах державної виконавчої служби перебуває 748 виконавчих документів про стягнення заборгованості із заробітної плати та інших виплат, пов’язаних з трудовими правовідносинами.

Наші новини у ТelegramНомер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень