Рівне прощається із загиблими на Сході земляками (ФОТО)

У центрі перекрито рух. Затори

У ці хвилини у центрі Рівного на Майдані Незалежності відбувається церемонія прощання із полеглими у зоні АТО Миколою Саюком та Сергієм Кочетовим.

Церемонія розпочалася на годину пізніше від запланованого, адже тіла полеглих бійців везли з Києва, де їх сьогодні теж проводжали в останню путь.

На Майдані Незалежності у ці хвилини дуже багато людей, які прийшли підтримати рідних загиблих та висловити свою повагу їх героїчному вчинку.

Після вшанування у Рівному тіла Героїв повезуть до них на батьківщину - на Березнівщину та Дубенщину, де вони будуть поховані.

На час прощання рух у центрі міста перекрито. Від перехрестя із вулицею Симона Петлюри відзначаються затори, гормадських і приватний транспорт здійснює об'їзд через вул Міцкевича та Симона Петлюри. 

Затори також відначають і на проспекті Миру.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень