Рівне напередодні поринуло у темряву. Що кажуть енергетики

Знеструмлення сталося на обладнанні, що не належить «Рівнеобленерго»

Напередодні близько опівночі у Рівному сталося масштабне, хоча й не надто тривале, відключення електроенергії.

Як пояснюють у «Рівнеобленерго» усі бригади Рівненського міського РЕМ були залучені до ліквідації наслідків аварійного вимкнення, що трапилося у мережі 10 кВ на ПС 330 «Рівне», що належить НЕК "Укренерго" (Рівненський ремонтно-експлуатаційний центр, що на Млинівський, 19а).

Знеструмлення сталося близько опівночі у центральній частині міста, в районі пивзаводу, мототреку, 12 школи, на Грабнику.

«Рівнеобленерго» запевняє, що робить усе можливе, щоб подібні ситуації більше не траплялися. Водночас, зауважують, що причиною знеструмлення є застаріле обладнання ПС 330 «Рівне», що потребує ремонту. Енергетики уже повідомляли про необхідність ремонту обладнання керівництву ремонтно-експлуатаційного центру.

 

Довідково: Рівненський ремонтно-експлуатаційний центр, це відокремлений підрозділ ДП «Національна енергетична компанія «Укренерго». Здійснюють експлуатацію повітряних ліній електропередач, трансформаторних підстанцій. Забезпечення видачі генеруючих потужностей Рівненської та Хмельницької АЕС.

Востаннє масштабне відключення електроенергії у Рівному сталося минулого тижня. І тоді причиною знеструмлення стало пошкодження обладнання, яке не належить «Рівнеобленерго». 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень