Кабель пошкодив власник, а відповідати за все доводиться «Рівнеобленерго»

Причини нічного знеструмлення

Причиною знеструмлення частини Рівного стало пошкодження кабельної лінії, що не належить «Рівнеобленерго».

Напередодні близько 22:00 до енергетиків почали надходити повідомлення про знеструмлення споживачів у районі Грабник, 12-ї школи, автовокзалу, вулиць Відінської, частково на Соборній і Золотіївській.

Фахівці негайно почали встановлювати причину аварійного відключення та паралельно проводити роботи з відновлення електропостачання. Частині споживачів це вдалося зробити о 23:00, повністю електропостачання відновили близько 01:00 ночі, каже речник «Рівнеобленерго» Алла Ліхачова:

Залучати до ремонтних робіт практично увесь персонал міського РЕМ довелося через пошкодження абонентської кабельної лінії в районі пивзаводу, що не належить «Рівнеобленерго». Про необхідність ремонту обладнання «Рівнеобленерго» вже не раз повідомляло його власникам.

Загалом від початку року у м. Рівне сталося 10 аварійних знеструмлень через пошкодження абонентських мереж чи електрообладнання. Щоразу власникам повідомлялося про необхідність усунення проблеми та утримання мереж у належному стані. Через невиконання ними своїх зобов’язань страждають споживачі, а до робіт з ліквідації наслідків аварійних відключень щоразу змушені долучатися фахівці «Рівнеобленерго».

І це в той час, додає Алла Ліхачова, як за програмою капітальних ремонтів у 2018 році працівники компанії полагодили понад 650 трансформаторних підстанцій, понад півтисячі силових трансформаторів, близько 2 000 км повітряних ліній електропередач у всіх районах.

Загалом витрати «Рівнеобленерго» на ремонт електромереж торік склали 27 млн. грн.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень