Рівне готується до автоспідвею, а от гонщики - ні? (АФІША)

Сергій Пелешок розповів про гонку

У неділю, 15 жовтня, на рівненському мототреці  о 15:00 год. відбудеться V етап Чемпіонату України Автоспідвей-2017 з трекових гонок. Ці змагання є V етапом Чемпіонату України з трекових гонок в особистому заліку.

У змаганнях візьмуть участь спортсмени з Черкас, Олександрії (Кіровоградська область), Луцька, Києва, Чернівців та Рівного.

Нині тривають останні приготування. Але, як з’ясувалось, тренування гонщики не проводять.

Про це розповів головний організатор, директор автоклубу «Мір» Сергій Пелешок:

Як таких тренувань у нас взагалі немає. Ми безпосередньо відпрацьовуємо на етапах, на офіційних змаганнях тактику та стратегію. Ось так у нас відбувається тренувальний процес.

Попри відсутність тренувальної бази рівненські гонщики вважаються кращими у дисципліні.

Якщо говорити про представників Рівного на чемпіонаті, то це чотири гонщики: Олег Лустюк, Дмитро Семенюк, Олександр Ламаш та Михайло Прищепа.

До слова, наприкінці жовтня Рівне знову прийматиме змагання з авто спідвею. Однак тоді, а саме 29 жовтня, змагатимуться у командному заліку.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень