Аргентинці, італієць, словак, поляки та, звичайно ж, рівняни: у Рівному стартує спідвейний сезон

Міжнародні змагання відбудуться 2 травня

Як розповів минулого тижня Сергій Головня в ефірі Радіо Трек, турнір проходитиме за сіткою 15 заїздів для 6 пар (пари будуть як мішаними, так і національними).

Найкраща четвірка гонщиків (2 за набраними очками, 2 на вибір організаторів) стартуватиме у Великому Фіналі, де буде розіграний «Кубок до 25-річчя ФМСУ» в індивідуальному заліку. 

В гонці стартуватимуть представники Аргентини Фацундо Албін та Крістіан Зубіллага, італієць Гугліельмо Франчетті, словак Патрік Бурі, поляки Давід Стахира та Маріуш Фірлей. 

Україну представлятимуть рівняни Станіслав Мельничук, Віталій Лисак, Марко Левішин, Назар Федорчук та Станіслав Огороднік, червоноградці Андрій Кобрін та Дмитро Мостовик.

Отож, приходь на Мототрек 2-го травня на Міжнародний турнір зі спідвею серед пар на «Приз відкриття сезону». Початок о 16.00.

До слова, у квітні спідвейні змагання відбулися у Червонограді. Рівняни посіли призові місця.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень