Рівне попрощається з уродженцем Білорусі, якийсь загинув за Україну

Він казав коханій, що вони станцюють вальс на Червоній площі під жовто-блакитним прапором

Завтра Рівне проведе в останню путь полеглого бійця Сергія Сілюка

Сергій народився у Бресті, саме там служив його батько Михайло – професійним військовим. У 1990 році сім’я переїхала у Рівне. Тож завершував шкільне навчання Сергій вже тут – спершу у 20-ій, а за тим у 19-ій школі. Потім навчався в Рівненському інституті слов’янознавства КСУ за спеціальністю «товарознавець та експерт у митній справі».

Строкову службу проходив у прикордонних військах, потім працював у ДСНС, а чотири роки тому пішов на контрактну службу в ЗСУ.

Він двічі в АТО/ООС був у 2019 та 2021 році. Фактично пішов по моїх військових слідах, завжди у формі. І це йому подобалось.

 

Та й відпочивав теж в «уніформі», бо ж любив риболовлю і полювання, ми часто разом їздили,- пригадує пан Михайло.

Веселий, товариський, неконфліктний Сергій був справжньою душею компанії, міг всіх розсмішити, підняти настрій та відігнати сумні думки.

Ой, мамчик, перестань, у мене все нормально, - завжди зі щирою усмішкою та позитивом у голосі відповідав на будь-які мамині закиди.

У нього завжди все було нормально, жодних скарг чи нарікань… Так само без нарікань виконував свій військовий обов’язок і після повномасштабного вторгнення, сподіваючись повернутися до родини, коханої дружини та донечки…

Кохана, не переживай, ми з тобою ще станцюємо вальс на Червоній площі під українськими прапорами! - пригадує Юлія слова чоловіка.

 

– Він був настільки добрим, щирим та ніжним… І неймовірно гарним у військовій формі, вона йому личила, як нікому іншому.

На жаль, життя 36-річного солдата Сергія Сілюка обірвалося 29 липня у Запоріжжі…

Прощання з Героєм відбудеться завтра, 1 серпня, о 10.00 на майдані Незалежності. Поховають Сергія на кладовищі «Нове».

Нагадаємо, завтра у той же час Рівне прощатиметься з Едуардом Поліщуком. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень