Рівне попрощається з уродженцем Білорусі, якийсь загинув за Україну

Він казав коханій, що вони станцюють вальс на Червоній площі під жовто-блакитним прапором

Завтра Рівне проведе в останню путь полеглого бійця Сергія Сілюка

Сергій народився у Бресті, саме там служив його батько Михайло – професійним військовим. У 1990 році сім’я переїхала у Рівне. Тож завершував шкільне навчання Сергій вже тут – спершу у 20-ій, а за тим у 19-ій школі. Потім навчався в Рівненському інституті слов’янознавства КСУ за спеціальністю «товарознавець та експерт у митній справі».

Строкову службу проходив у прикордонних військах, потім працював у ДСНС, а чотири роки тому пішов на контрактну службу в ЗСУ.

Він двічі в АТО/ООС був у 2019 та 2021 році. Фактично пішов по моїх військових слідах, завжди у формі. І це йому подобалось.

 

Та й відпочивав теж в «уніформі», бо ж любив риболовлю і полювання, ми часто разом їздили,- пригадує пан Михайло.

Веселий, товариський, неконфліктний Сергій був справжньою душею компанії, міг всіх розсмішити, підняти настрій та відігнати сумні думки.

Ой, мамчик, перестань, у мене все нормально, - завжди зі щирою усмішкою та позитивом у голосі відповідав на будь-які мамині закиди.

У нього завжди все було нормально, жодних скарг чи нарікань… Так само без нарікань виконував свій військовий обов’язок і після повномасштабного вторгнення, сподіваючись повернутися до родини, коханої дружини та донечки…

Кохана, не переживай, ми з тобою ще станцюємо вальс на Червоній площі під українськими прапорами! - пригадує Юлія слова чоловіка.

 

– Він був настільки добрим, щирим та ніжним… І неймовірно гарним у військовій формі, вона йому личила, як нікому іншому.

На жаль, життя 36-річного солдата Сергія Сілюка обірвалося 29 липня у Запоріжжі…

Прощання з Героєм відбудеться завтра, 1 серпня, о 10.00 на майдані Незалежності. Поховають Сергія на кладовищі «Нове».

Нагадаємо, завтра у той же час Рівне прощатиметься з Едуардом Поліщуком. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень