Війна змінила пріоритети: на оборону Рівненщини виділяють все більше грошей

Громади переглядають видати на спеціальні програми

Війна змінила пріоритети. Якщо раніше при фінансуванні оборонних заходів місцеві бюджети не надто розщедрювались, справедливо вважаючи, що це турбота держави, то нині вони переглядають свої видатки на цю сферу.

Напередодні це вже зробив виконком Рівного. А днями – і Острозька міська рада задекларувала наміри збільшити фінансування «Програми мобілізаційної підготовки, оборонної роботи, призову громадян України на строкову військову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань в Острозькій міській територіальній громаді на 2021 – 2025 роки».

Її ухвалили торік у лютому, і передбачалося, що за цей термін витратять загалом 1 млн 374 тис. грн. Тепер же місто планує збільшити цю суму майже вдвічі – до 2,5 млн. Зміни розгляне сесія міської ради Острога. Поки що ці суми – тільки проєкт.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень