ЗМІ повідомляють, що путін готується підірвати ЗАЕС: Що про це кажуть у ГУР?

Розвідники спростовують цю інформацію

В Головному управлінні розвідки України заявили, що загрози провокацій на Запорізькій АЕС поки немає. Ймовірно, російські пропагандисти навмисне поширюють  інформацію про плани підриву, аби залякати українське населення.

Так, у телеграм-каналі «Генерал СВР» (який веде колишній генерал Служби зовнішньої розвідки росії), посилаючись на власні джерела у кремлі повідомили, що російський диктатор володимир путін ухвалив рішення підірвати окуповану Запорізьку АЕС. Теракт росіяни планують наприкінці серпня-початку вересня.

Очільник кремля також майже одночасно планує техногенну катастрофу на Курській АЕС, аби звинуватити у цьому Україну. 

Російським керівництвом подвійну катастрофу буде оголошено «терористичною атакою» на ядерні об'єкти, в чому звинуватить Україну. путін готовий піти на колосальні жертви серед мирного населення, забруднивши радіацією величезні частини території росії, України, Республіки Білорусь та інших країн, заради виходу зі стратегічного глухого кута, – йдеться в повідомленні.

Такі плани путіна підтримує частина керівництва силового та військового блоків.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень