Коли закінчиться війна? Фейгін дав оптимістичний прогноз

Однак є нюанс

Російський журналіст та правозахисник Марк Фейгін припустив, що до кінця 2023 року можуть розпочатися переговори й закінчитися активна фаза бойових дій. Адже росія не має ресурсів і резервів, щоб вести війну в Україні протягом кількох років.

Немає такого резерву, немає такого ресурсу, як мінімум у москви, та й у сторін інших, щоб вести цю війну роки в такій інтенсивності. Не в змозі винести її ритму жодна зі сторін. Тому я не вважаю, що війна в принципі на роки затягнеться, тому що ресурс буде набагато раніше вичерпаний, – каже Марк Фейгін.

Однак він не виключає, що ситуація на фронті стане схожою на те, що було з 2014 року на лінії розмежування на Донбасі.

Головний аргумент — це те, що в Америці наступного року будуть вибори. Байден, прямо скажемо, не в ідеальному стані. Для того, щоб йому залишитися на наступні 4 роки, йому потрібно продемонструвати неймовірний результат. Він його може продемонструвати у перемозі в Україні і продати це своєму американському суспільству, – додав правозахисник.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень