Річард Гір знову одружується

Вже втретє

68-річний актор Річард Гір одружується з 35-річною Алехандрою Сільва. Пара вирішила узаконити свої стосунки після трьох років роману. Про це повідомляє іспанське видання EL Pais.

Весілля відбудеться 5 травня у Вашингтоні.

Для Річарда Гіра це буде третій шлюб. У 1991 році він одружився з супермоделлю Сінді Кроуфорд, але їх шлюб був недовгим - всього чотири роки. Через 7 років він одружився з моделлю Кері Ловелл. У 2013 році подружжя подало на розлучення.

Через кілька місяців після офіційного розлучення з Ловелл Гір познайомився з Алехандрою. У той час дівчина була в процесі розлучення з Говіндом Фрідландом, сином американського гірського магната Роберта Фрідланда, і не збиралася заводити новий роман. Та спільні інтереси в правовій сфері зблизили Сільву та Гіра.

До речі, іспанка Алехандра Сільва відома в Мадриді як активна світська тусовщиця.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень