Фільм «Красуня» мав закінчитися інакше

Героїню Джулії Робертс чекав трагічний фінал

Фільм «Красуня», що став вже класикою, виявляється, міг мати зовсім інший фінал. Сценарист картини Дж. Ф. Лотон зізнався, що готував для героїні Джулії Робертс зовсім інший розвиток подій.

Всі ми пам'ятаємо, як роман Вівіан і Едварда (Річард Гір) закінчується справжнім хеппі-ендом, але ніхто не знає, що за сценарієм героїня повинна була померти від передозування наркотиками. У своєму інтерв'ю Vanity Fair сценарист каже:

«Ми дуже довго сперечалися з приводу фіналу. З одного боку, ми не хотіли відходити від логічного сюжету, а з іншого - не хотіли отримати похмурий фільм. Вирішальний голос був за режисером, і саме його вибір в результаті виявився правильним. Таким чином драматичний фільм перетворився на романтичну комедію».

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень