Риболовля в грозу. Це - смертельно небезпечно!

Біля ліній електропередач - теж

Рибоохоронний патруль закликає не рибалити поблизу високовольтних ліній електропередач.  

Тим, хто проходить під такими лініями, смертельно небезпечно здіймати вудилища та нести їх на плечі. Аби уникнути випадкового дотику до проводів, слід переносити вудилище паралельно до землі.

Якщо ви подарували вудку дитині - обов’язково поясніть їй правила поведінки поблизу ЛЕП. Юні рибалки, захоплені риболовлею, можуть забути про обережність

Також смертельно небезпечною може бути риболовля під час грози. Вудка, яка є провідником струму, може акумулювати електричні заряди та притягувати удар блискавки.

Довідка:

Сучасні вудки виробляються із вуглепластику - матеріалу, який є провідником електричного струму. Підвищена вологість поблизу водойм створює небезпеку для життя, коли рибалка навіть наближається до дротів електролінії.

За матеріалами Конкурент

Радіо Трек у Тelegram, Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Олег Нечидюк

Олег Нечидюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень