Де вже запрацювали резиденції Святого Миколая

Святий Миколай чекає на гостей не лише 19 грудня

Резиденція в Києво-Печерській лаврі

Розпочала свою роботу із 30 листопада.

Організатори пропонують для дітвори широку розважальну програму, яка включає показ мод «Казковi пригоди в Дивокраї» від учнів школи юного дизайнера, майстер-класи від кінокомпанії, виступ дитячого вокального колективу.

Кожен охочий може поспілкуватися зі святим Миколаєм (його роль виконує завідувач відділом заповідника Олег Топилко), написати святому лист, загадати щось сокровенне під «Аркою бажань».

У резиденції святого Миколая діє виставка «Казки народiв свiту», на якій представлені авторські ляльки, створені українськими майстрами Міжнародної асоціації ручної творчості.

Резиденція святого Миколая у Великій лаврської дзвіниці буде працювати до 28 грудня.

Резиденція Святого Миколая у Карпатах 

Івано-Франківська обл., с. Поляниця (Буковель), Еко-готель "Красна Поляна"

Діятиме із 6 грудня по 21 січня.

Час роботи: з 9:00 до 21:00. Дні роботи: вівторок/четвер/субота

Резиденція Святого Миколая в готелі "Красна Поляна" організована як соціальний проєкт. Будь-яка дитина та її батьки, які побувають цієї зими в Карпатах, зможуть відвідати Резиденцію Святого Миколая, взяти участь у новорічних виставах та конкурсах, отримати безкоштовні подарунки від Святого Миколая та сфотографуватися на пам'ять.

Також організатори обіцяють сюрприз для всіх відвідувачів Резиденції - це музично - світлове шоу на вулиці і безкоштовні солодкі частування.

Маєток Святого Миколая

У Карпатах в селі Пістинь є маєток Святого Миколая, який діє цілий рік. На території резиденції Миколая в Карпатах проходять ігри та майстер-класи для дітей, можна покататися на возі з кіньми. 

Малюки можуть написати лист чудотворцеві онлайн на сайті Mykolaj.if.ua і отримати незабаром відповідь, або на електронну пошту st.nicholas.estate@gmail.com.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень