Батькам на замітку: куди писати листи Миколаю

Одна з найважливіших передноворічних справ у дітей – написати лист, висловивши свої заповітні бажання

А ось де живе Святий Миколай, і куди відправляти листи, знають не всі. 

Куди писати листи Святому Миколаю: адреса в Карпатах

У Карпатах в селі Пістинь є резиденція Святого Миколая, яка діє весь рік. І весь рік діти пишуть листи Миколаю. Або ж просто залишають коментарі у Миколая на сайті, на які, між іншим, він неодмінно відповідає. На території резиденції Миколая в Карпатах проходять ігри та майстер-класи для дітей, можна покататися на возі з кіньми.

Адреса Святого Миколая в Карпатах:
78600
м. Косів
вул. Дружби, 84
Івано-Франківська область
Святому Миколаю

Ded-morozua.nethouse.ua

З 18 листопада до 25 грудня Всеукраїнська Служба Поздоровлень відкриває спеціальний проект «Пишемо Листи Діду Морозу України».
Проект складається з 3 частин:

  • Відправлення листа Дідові Морозу зі зворотною адресою.
  • Іменний лист від Діда Мороза України. Тут враховуються особливості вашої дитини, її вік, мрії та бажання. Також лист може бути записано на СD в якості живого привітання.
  • Школа Діда Мороза України. Це особливий сюрприз для дітей, які напишуть найоригінальніші листи чарівникові.Переможці зможуть поговорити з Дідом Морозом по телефону або відеозв’язку і задати будь-які питання.

ЗАГАЛЬНЕ: Дід Мороз не читає Листи у вкладеннях ел.пошти (наприклад, лист.docx та ін.).

ПОШТОВА АДРЕСА ДІДА МОРОЗА: 33028, Україна, м. Рівне, вул. Соборна,5, (ДІДУ МОРОЗУ).

ЕЛЕКТРОННА АДРЕСА ДІДА МОРОЗА: ded-morozua@mail.ru

Вартість: 190грн.

Dommoroza.com

Лист від Діда Мороз, отриманий з цього сервісу буде містити особисте привітання і настанови для вашої дитини. Послання буде оформлено на старовинному папері, завізоване особистою сургучною печаткою і підписом і упаковане в святковий конверт. Також в конверті дитину чекатиме сюрприз від Діда Мороза – його святкова фотографія в своїй резиденції.

Щоб дитина отримала привітання вчасно, потрібно оформити замовлення до 22 грудня. Якщо ви замовите лист пізніше, малюк зможе отримати його тільки в переддень Різдва.

Вартість такої послуги – 50 грн.
Орієнтовний термін доставки по Україні: 5-7 днів.

Happycards.wixsite.com

Тут батьки мають можливість замовити Лист Діда Мороза з Фінляндії зі справжньою фінською листівкою і поштовими марками на конверті. Лист для дитини можна замовити як російською, так і українською мовами.

Вартість: від 10євро.

Pochta-moroza.com

На цьому ресурсі необхідно заповнити анкету про вашу дитину: її ім’я, вік, захоплення. Щоб замовлення прийшло вчасно, його потрібно оформити до 23 грудня і тоді малюку прийде гарний лист з особистими побажаннями, подарунковим блокнотом та ялинковою іграшкою у великому святковому конверті.

Вартість: 230грн.

Santa4.me

Цей сайт унікальний тим, що тут ви зможете вибрати ім’я чарівника, від якого прийде лист вашому малюку: Святий Миколай, Дід Мороз, Санта Клаус. Також батьки самі вибирають шаблон листа і редагують текст в ньому безпосередньо на сайті з огляду на особливості своєї дитини. Можна вибрати і зовнішній вигляд листа, наприклад, у вигляді листівки або згортка з сургучевою печаткою.

Вартість послуги – від 60 до 200 грн.


Mail-dedmoroz.com.ua

На цьому ресурсі батьки зможуть замовити відеопривітання від Діда Мороза. При запису DVD-звернення враховуються всі індивідуальні особливості дитини, її вік, ім’я, захоплення і мрії. Можна замовити одне відео відразу для двох дітей.
Вартість послуги – від 75 до 250 грн.

За матеріалами mini-rivne.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень