Результат збігається в 99 випадках зі 100: Тест на стосунки

Перевірте себе

Весільна сукня  – це не просто наряд, а «дзвіночок», який допоможе визначити, як дівчина поводиться з партнером і як вона ставиться до стосунків.  

З картинки вище виберіть плаття, що найбільше вам сподобалося, та прочитайте, що означає ваш вибір.

Цей наряд вибирають віддані, але різнобічні особистості. Вони раді, коли любов приходить, і не сильно засмучуються, якщо доведеться розлучитися.

У жінок, яким сподобалося друге плаття, бурхливий темперамент, високий рівень лібідо і приваблива енергетика. Вони не бояться пробувати що-небудь нове – людей, тип стосунків.

Такі жінки шанують традиції, поважають канони, ніколи не зраджують і не йдуть з сім'ї. На них можна покластися, можна довіряти, вони завжди зрозуміють, підтримають і втішать.

Така людина сильна і впевнена в собі, вона, як магнітом притягує інших. Від неї «заряджаються» хорошим настроєм і вірою в краще.  

Такі жінки скромні, тихі, вірні й розумні. Вони ніколи не будуть суперечити партнеру заради свого его. У стосунках вони здатні вирішити будь-які складнощі навіть на шкоду собі.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень