Режим навчання у школах Рівненщини – НЕ ЗМІНИВСЯ. Поки що

Жодних офіційних документів на місця поки не надходило

Навчальні заклади Рівненщини працюють згідно з новим епідемічним зонуванням. Режим навчання – не змінився, повідомляють в обласному управлінні освіти.

Попри заяви в.о. міністра освіти Сергія Шкарлета та очільника МОЗу Максима Степанова щодо рекомендації перевести школярів на «дистанційку» на два тижні, жодних офіційних документів з цього приводу не надходило.  

Звертаємо Вашу увагу, що у повідомленні йдеться про те, що в.о. міністра освіти Сергій Шкарлет та міністр охорони здоров’я Максим Степанов подадуть відповідну пропозицію від МОН та МОЗ на розгляд комісії з ТЕБ та НС з рекомендацією підготувати відповідне розпорядження й ухвалити його на засіданні Уряду у вівторок, 13 жовтня.

 

Cтаном на 12 жовтня жодних офіційних документів, які б визначали запровадження дистанційного навчання чи перенесення канікул не надходило. Відтак, навчальні заклади Рівненської області працюють відповідно до нового епідемічного зонування, - вказується у повідомленні.

Нагадаємо, що на Рівненщині до «помаранчевої» зони віднесли  міста Рівне, Дубно, Вараш та Острог, а також Здолбунівський, Костопільський, Млинівський, Острозький, Рівненський та Сарненський райони.

До «жовтої» зони – Березнівський, Володимирецький, Гощанський, Демидівський, Дубенський, Дубровицький, Зарічненський, Корецький, Радивилівський та Рокитнівський райони.

За матеріалами пресслужби управління освіти і науки Рівненської ОДА

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень