Стало відомо, чи запровадять жорсткий карантин через «рекордні» 5 тисяч інфікованих COVID-19

Медична система України може не витримати

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив на брифінгу, що Україна наразі не може піти шляхом деяких європейських країн та Ізраїлю та знову запровадити жорсткий карантин.

На сьогодні черговий анти рекорд: ми переступили позначку в 5 тисяч – за минулу добу захворіли 5 тис. 397 осіб. Світ не вигадав іншого способу зупинки хвороби, ніж дотримання правил, ці правила діють у всьому світі, - наголосив він.

Степанов наголосив, що в усього є певна межа й медична система України не витримає, якщо українці не почнуть всі без виключення дотримуватись протиепідемічних правил.

У нас зараз багатьом політикам перед виборами обов’язково треба набирати, як вони вважають, бали за рахунок COVID-19, піаритись, розповідати, фантазувати щодо кількості тестів, - додав міністр.

Я прекрасно розумію, що ми зараз не можемо піти тим шляхом, що пішли деякі європейські країни. Тим шляхом, яким пішов Ізраїль, який ввів повний локдаун на 14 днів у зв’язку із збільшенням кількості хворих, - заявив він, пояснивши, це вводиться, щоб розірвати ланцюг передачі хвороби.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень