Рейсові автобуси стали найпопулярнішим транспортом, яким українці подорожують за кордон

Ще 35% українців обирали малі автобуси приватних перевізників

Найпопулярнішим транспортом для поїздок за кордон стали рейсові автобуси. Понад 50% мандрівників обирали саме рейсові автобуси, а найпопулярнішим напрямком стала Польща. При цьому 36% українців обирали поїзди для поїздок, а ще 35% користувалися послугами малих автобусів приватних перевізників.

Найпопулярнішим напрямком закордонних поїздок була Польща. На другому місці – Чехія, на третьому – Німеччина. Далі йдуть Угорщина та Словаччина.

 

У Польщі українці найчастіше обирали пункт призначення Варшава, на другому місці – Краків, на третьому – Вроцлав, - йдеться у повідомлені одного з популярних перевізників.

Близько 37% українців подорожують з метою туризму, 29% – щоб побачитися з рідними, а 18% – для зустрічей із друзями. Робочі питання були метою поїздки для 18% опитаних. Ще 17% зазначили, що метою поїздки за кордон стала безпека – власна або своєї родини.

При цьому 46% опитаних українців зазначили, що купують квитки онлайн і заздалегідь.

Джерело: borgexpert.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень