В автобусі не знайшлося місця для військового з Тернопільщини – усю дорогу чоловік сидів на сходах (ФОТО)

Захисник їхав на фронт

В автобусі, який рухався на Схід України, стався неприємний випадок. Військовий Роман з Лановеччини замовив квиток на автобус через сервіс BlaBlaCar. Він з відпустки повертався на фронт.

Проте, прибувши на вокзал, чоловік виявив, що місця для нього немає, повідомляє сайт Терміново.

Військовий замовив квиток на рейс сполученням Вроцлав-Запоріжжя. Чоловік прибув о зазначеній годині на тернопільський автовокзал, проте автобус запізнився аж на 4 години.

Виявилося, що горе-водії маршруту вирішили заробити грошей, про це повідомила сестра військового Ольга: Зокрема, вона сказала таке:

- Вирішили задовільнити свою жадобу до грошей по повній програмі, беручи пасажирів мало не по цілому світу і передачі, якими був заставлений весь автобус, фото додаю. Мовчу про безпеку самих пасажирів, бо ті сумки стояли навіть біля самих водіїв, в проході та між кріслами, — каже жінка.

Коли Ольга зателефонувала до диспетчера й попросила пояснити ситуацію, то у відповідь їй відверто нахамили і сказали дати спокій. За словами Романа, він не єдиний, хто їхав у проході. Були також пасажири з дітьми, яким не вистачило місця, а один чоловік навіть спав.

Журналісти поспілкувалися з диспетчером компанії перевізника, але там говорити не захотіли. Диспетчерка сказала, що цей чоловік мав здати квиток, «якщо йому щось не подобається».

І їх не хвилює те, що за кілька годин Роман мав бути на фронті, у нього не було іншого виходу.

На запитання журналістки чи знають у компанії перевізника, що їхні дії – це не просто порушення правил перевезення пасажирів, але й загроза життю людей, і за це передбачена кримінальна відповідальність, відповіли: 

«А ви що, дуже правильно живете?»

Водій, який тієї ночі здійснював перевезення каже, що такі ситуації стаються постійно, адже компанія продає набагато більше квитків, ніж є фізично місць в автобусі. З його словами, водії постійно скаржаться керівникам компанії та диспетчерам на це.

Своєю чергою, старший диспетчер Катерина сказала, що «такого не може бути», квитків продається менше, ніж є місць на рейсі, і вона вперше про це чує. Катерина також висловила припущення, що водії набрали безквиткових пасажирів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень