Революційний iPhone 13: де найбільш вигідно можна придбати новинку від Apple (ФОТО)

На «Stylus.ua» – найкращі ціни

iPhone 13, який презентували восени минулого року, створив чи не найбільший ажіотаж у світі техніки.

Смартфон отримав найновіший процесор, що демонструє революційну продуктивність, також має просунуті камери, завдяки яким можна зняти справжній фільм.

iPhone 13 почали продавати в Україні із жовтня 2021 року. Ціни на новинку різні.  Втім, на сайті «Stylus.ua» його можна купити більш вигідно, заощадивши кошти, до прикладу на новий чохол

На сайті найнижчі ціни та швидке доставлення в усі міста України. До того ж менеджери швидко дадуть відповідь на будь-які запитання клієнтів та розкажуть про умови оплати та доставлення.

Ціни на iPhone 13 на «Stylus.ua» коливаються від 27 596 грн до 40 499 грн. Все залежить від обсягу пам’яті.

Чому потрібно обрати саме iPhone 13?

Продуктивність з A15 Bionic

Новий iPhone працює на 6-ядерному чіпі A15 Bionic. Завдяки цьому процесор працює до 50% швидше. Крім того, новий графічний відеочіп на 30% швидше обробляє графіку в іграх і дозволяє розробникам додавати в програми щось нове.

На відміну від молодших братів у родині Apple обсяг пам'яті в iPhone 13 стартує зі 128 ГБ. Також є смартфони на 256 та 512 ГБ.

Apple iPhone 13: подвійна камера

Смартфон отримав два об'єктиви з роздільною здатністю по 12 Мп, однак основні зміни полягають  не в мегапікселях, а в інших технічних поліпшеннях. До прикладу, завдяки світлосилі f/1.8 камера вловлює на 47% більше світла. Завдяки тому що в «нічному режимі» параметри знімання регулюються автоматично та короткій витримці знімки ввечері та вночі виходять кращої якості.

Також з'явилася стабілізація зі зрушенням матриці. А режим Smart HDR 4 тепер може розпізнавати чотирьох людей в кадрі та налаштовувати контрастність.

Новий «плід» від Apple має оновлений дизайн

За основу корпусу взято скло та кераміка, панель телефону отримала надміцне керамічне покриття Ceramic Shield, яке підвищує міцність телефону при падіннях та повсякденному використанні,  бокова рамка ж виконана з авіаційного алюмінію.
Основна камера представлена двома об'єктивами, розміщеними по діагоналі.

Від бризок та води корпус захищений за стандартом IP68.

Екран Super Retina XDR

Діагональ екрану становить 6,1", а максимальний показник яскравості 800 кд / м². Але при перегляді HDR-контенту яскравість досягає 1 200 кд / м². Екран виконаний за технологією OLED, і в цей раз розробникам вдалося домогтися того, що екран витрачає менше енергії.

Автономність iPhone 13

Потужні компоненти та більш яскравий екран зазвичай потребують багато енергії, тому iPhone потрібен був значної місткості акумулятор та швидка зарядка. Так, iPhone 13 працює на 2 години довше, ніж 12, а розумний режим Smart Data економить заряд.

До речі, у 2022 році найбільш популярними серед iPhone 13 будуть саме ці три новинки:

  • Apple iPhone 13 128GB Midnight (MLPF3);
    Apple iPhone 13 128GB Starlight (MLPG3);
    Apple iPhone 13 128GB (PRODUCT) RED (MLPJ3).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень