Ресторанний салат з трьома видами горішків (РЕЦЕПТ)
На новорічному столі повинні бути нові страви
Не «Олів'є» єдиним. Зараз є величезний вибір продуктів, тож потрібно вчитись готувати нові яскраві страви.
Зокрема, можна спробувати салат, який готують в одному зі столичних ресторанів.
Інгредієнти:
- грудка куряча відварена або запечена - 300 г;
- горіхи: кешью, кедрові й арахіс - разом 50 г;
- насіння підсмаженого кунжуту;
- 1 - солодкий перець;
- 1 - зубчик часнику;
- лимон, або бальзамічний соус;
- 1 пачка - міксу салатів.
Куряче філе нарізати маленькими пластинами. Перець нарізати кубиками, часник подрібнити.
Горішки обсмажити на сухій сковороді, потім на оливковій олії обсмажити часник.
На зелень викласти курку, перець, додати олію, у якій смажився часник, збризнути усе це лимонним соком і посипати горішками та кунжутом.
Джерело: hochu.ua
Радіо Трек: НОВИНИ