Rescue Days Ukraine 2019: під Рівним навчалися рятувальники чотирьох країн (ФОТО/ВІДЕО)

Та навчалися ліквідувати аварії на атомних електростанціях

На Рівненщині завершилися перші міжнародні навчання надзвичайників – Rescue Days Ukraine 2019.

За чотири дні на полігоні під Рівним розібрали, розрізали та спалили 102 авто, 12 вантажівок та 8 автобусів.

Таким чином понад півтори сотні рятувальників навчалися ліквідовувати наслідки ДТП та надавати домедичну допомогу постраждалим на різних локаціях.

[media=148388] [media=148389]

Зауважимо, під час навчань рятувальників навчали реагувати на надзвичайні події на території Рівненської АЕС. А також ліквідувати лісові та торф'яні пожежі.

[media=148390] [media=148391]

Інструктори з-за кордону оцінили професіоналізм організаторів, каже фахівець відділу комунікації обласного управління ДСНС Олеся Осіпчук:

- На цих навчаннях закордонні колеги вчили нас головному — не поспішати! Важливо також, що усі сценарії навчань були взяті із реального життя. Допомагали нашим рятувальникам 30 інструкторів із Німеччини, Польщі та Франції. Ми зробили це разом, злагоджено і продуктивно.

Як відомо, ці навчання увосьме проводять за ініціативи німців і вперше у нашій області. Рятувальники з Рівненщини навчатимуться у такий спосіб і надалі.

Нагадаємо, у ході відкриття навчань відбулася також і передача дванадцяти спеціальних аварійно-рятувальних автомобілів для територіальних підрозділів ДСНС. Ключі від нових авто отримали керівники Вінницького, Донецького, Житомирського, Київського, Кропивницький, Миколаївського, Одеського, Полтавського, Тернопільського, Хмельницького, Рівненського та Черкаського гарнізонів ДСНС.

Фото та відео — Рівненського обласного управління ДСНС​

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень