На ремонти шкіл та садочків Рівного піде 10 мільйонів

Майже у півсотні закладах освіти Рівного проводяться капремонти та реконструкції приміщень. Це, переважно, утеплення фасадів, перекриття дахів та заміна вікон.

Цього року на заклади освіти з міського бюджету виділили 10 млн. грн., з них  - 5 млн. 500 тис. гривень піде на капремонти у школах, решта - на садочки, розповідає начальник міського управління освіти Василь Харковець:

 

 

Від міської влади в цьому році заклади освіти отримали суттєву допомогу на капітальні ремонти, реконструкції своїх об`єктів. Зокрема, по загальноосвітніх закладах - 5 млн. 500 тис. - на покрівлі, встановлення вікон, заміна санвузлів. Велика частина коштів запланована на НВК Колегіум - добудова спортзалу (900 тис.), утеплення фасадів по двох навчальних закладах - ЗОШ №23 та гімназія "Престиж".

Практично завершені роботи і в садочках обласного центру. Більшість коштів з 4,5 млн, які були передбачені на роботи саме у дошкільних закладах, були спрямовані на садочок за числом 4. У інших, окрім вже зазначених робіт проводяться ще й капремонти пралень та харчоблоків. Крім того, цього року у 12 найбільших закладах дошкільної освіти встановлюють теплові лічильники – на це було передбачено 1,5 мільйона з міської скарбниці. Не заперечує Василь Харковець і фінансову допомогу батьків у ремонтах закладів освіти. Каже, що всі грошові надходження фіксуються документально, і пообіцяв повідомити цю інформацію згодом. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень