Ремонти пожвавилися. Скільки в Україні коштують послуги сантехніка та електрика

Попит на їхні послуги з вересня виріс у півтора раза

Найбільший попит на сьогодні мають послуги з ремонту побутової техніки, електрики та сантехніки. Зокрема попит на електриків зріс у 1,5 раза, починаючи з вересня їхні послуги стають дедалі потрібнішими.

Проти 2021 року цього року українці стали рідше замовляти послуги з ремонту. Але останнім часом дедалі більше українців звертаються за ремонтом побутової техніки. Сервіс, де можна замовити послуги помічників - Kabanchik, не уточнює, але можливо це пов’язане з нестабільною роботою енергомережі, і техніка через перепади електрики ламається. Спеціаліст з ремонту побутової техніки може підробити за місяць 8 557 грн.

На другому місці за популярністю послуги сантехніків, їхній додатковий дохід за місяць може становити 8 412 грн. Електрики можуть заробити близько 12 645 грн на місяць. Фахівець із ремонту цифрової техніки (телевізори, павербанки, смартгодинники, навігатори тощо) за місяць заробляє в середньому 17 460 грн.

Популярна серед українців й послуга «чоловік на годину». Це нескладна робота по господарству, як от монтаж карнизів чи сушарок, елементарне – забити цвяхи для полиць, чи складніше – замінити ручку у дверях. За місяць вони заробляють приблизно 6 160 грн.

Скільки в середньому коштують послуги майстрів в Україні:

  • Майстер, що ремонтує холодильник або пральну машину — 527 грн.
  • Сантехнік — 609 грн.
  • Електрик — приблизно 700 грн.
  • Фахівець із ремонту цифрової техніки — 540 грн.
  • Дрібний побутовий ремонт — 470 грн.

Джерело: thepage

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень