І тут, і там – по-господарськи: Де у центрі Рівного і далі буде болото, бо «немає можливості» завершити ремонт (ФОТО)

Чому на інші об'єкти гроші є — невідомо

Не завершивши одні об’єкти, беруться за інші. Саме так можна схарактеризувати ситуацію, яка склалася у Рівному. Наразі у різних районах міста на 8 вулицях розпочали ремонтні роботи.

Проте завершити ремонт ділянки дороги на вулиці Шевченка, який розпочали майже рік тому, і досі не планують, бо «немає можливості». Про це повідомили у департаменті інфраструктури та благоустрою у відповіді на запит журналістів Радіо Трек.

Нагадаємо, торік у листопаді у центрі міста біля «Колегіуму» частково зняли покриття проїзної частини та тротуарів. Окрім ремонту дороги планували оновити інженерні комунікації газопроводу.

Проте, як виявилося згодом, газову трубу виявили в іншому місці, через це необхідне корегування документації, а на це немає грошей, адже капітальні видатки через війну під забороною. Про це ми писали тут: 

Знайшли трубу не там: Вулиця Шевченка у Рівному потопатиме у болоті (ФОТО)

Чому на одні об’єкти гроші є, а на інші – немає, у департаменті благоустрою не пояснюють. Наразі ведуть роботи на таких вулицях:

  • Київська, 
  • Буковинська,
  • Нижньодворецька,
  • Кавказька, 
  • Малорівненська,
  • Степана Бандери,
  • Соборна, 
  • майдан Незалежності.

Тож рівняни та школярі, які незабаром повернуться до навчання, і далі міситимуть грязюку, яка неминуча через осінню погоду.

Отак виглядає дорога до школи учнів «Колегіуму»  та мешканців прилеглих будинків.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень