Ахілесова п’ята: Що найчастіше ламається у пральних машинах

На що треба звертати увагу

Пральна машина – головна помічниця в будинку. Тож, коли вона раптом ламається, руки опускаються. Пропонуємо вам ознайомитися з переліком найчастіших проблем пральної техніки і як її експлуатувати, щоб вона працювала якомога довше.

Найпоширеніші проблеми із пральними машинами

Незрозумілий шум при роботі машинки

Найчастіше це буває, коли в барабан потрапив сторонній предмет. Треба перевірити барабан всередині. Якщо нічого не виявили, треба викликати майстра, знімати барабан і дивитися, що ж туди залетіло під час прання. Може це якраз та шкарпетка, яку ви шукаєте.

У баку залишається вода

Це означає, що засмітився зливний шланг або фільтр. Проблеми каналізації. Треба перевірити та прочистити забруднені деталі. Якщо це не допомогло, тоді ймовірно сталася поломка електричної зливної помпи.

Підтікання води під машиною

Найчастіша причина цього — скупчення в манжеті люка брудної води й ворсу. Або деталь вже застаріла і зносилася. Необхідно перевірити цілісність манжети, акуратно відтягнувши її центральну частину. Якщо ця деталь зіпсована, необхідна термінова заміна.

Проблеми з панеллю керування

Якщо помітили хаотичне миготіння індикаторів, терміново відключить техніку від напруги та викликайте майстра. Це може свідчити, що виходить з ладу плата управління. Найчастіше її замінюють, а не ремонтують.

Немає нагріву води

З ладу вийшов або нагрівальний елемент, або датчик температури — термістор. Якщо розбираєтеся в електротехніці, можна самостійно визначити, який елемент вийшов з ладу або ж викличте майстра.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень