Ремонт старої будівлі у центрі Рівного зацікавив Дядюся (ФОТО)

Розпочали перевірку

Минулого тижня у будівлі на вул.16 Липня, 15, що належить рівненському бізнесмену Павлу Юсюку, почали замінювати дах.

При цьому її власник не попередив уповноважені органи про початок робіт. Міське управління державного архітектурно-будівельного контролю за цим фактом розпочало перевірку, каже його керівник Микола Дядюсь:

Я спілкувався із власником цієї будівлі. Він каже, що розібрав дах, оскільки він був аварійний і ніс загрозу експлуатації суміжних територій. Він ж є і власником кафе «Блюз», там на його території стоять автомобілі. Десь там зірвало би дах… Тому вони й вирішили розібрати.

Власник представив технічний звіт про стан конструкції цієї будівлі. Вона аварійна, тому він прийняв рішення цей дах розібрати.

У процесі перевірки контролюючі органи з’ясують чи правомірні такі роботи. За її результатами ухвалюватимуть відповідне рішення.

За інформацією міського управління культури і туризму, ця будівля не віднесена до пам’яток архітектури, тому ніякої цінності не несе.

За нашими ж даними, власники «Блюзу» (і всього комплексу прилеглих споруд) попередньо планували зробити на місці вказаної будівлі – Готель.

Проте, їх плани, безперечно, могли й змінитися

Фото- Рівне Вечірнє

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень