Ремонт старої будівлі у центрі Рівного зацікавив Дядюся (ФОТО)

Розпочали перевірку

Минулого тижня у будівлі на вул.16 Липня, 15, що належить рівненському бізнесмену Павлу Юсюку, почали замінювати дах.

При цьому її власник не попередив уповноважені органи про початок робіт. Міське управління державного архітектурно-будівельного контролю за цим фактом розпочало перевірку, каже його керівник Микола Дядюсь:

Я спілкувався із власником цієї будівлі. Він каже, що розібрав дах, оскільки він був аварійний і ніс загрозу експлуатації суміжних територій. Він ж є і власником кафе «Блюз», там на його території стоять автомобілі. Десь там зірвало би дах… Тому вони й вирішили розібрати.

Власник представив технічний звіт про стан конструкції цієї будівлі. Вона аварійна, тому він прийняв рішення цей дах розібрати.

У процесі перевірки контролюючі органи з’ясують чи правомірні такі роботи. За її результатами ухвалюватимуть відповідне рішення.

За інформацією міського управління культури і туризму, ця будівля не віднесена до пам’яток архітектури, тому ніякої цінності не несе.

За нашими ж даними, власники «Блюзу» (і всього комплексу прилеглих споруд) попередньо планували зробити на місці вказаної будівлі – Готель.

Проте, їх плани, безперечно, могли й змінитися

Фото- Рівне Вечірнє

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень