У поліції розповіли про поширення реклами наркотиків у Рівному

І шахраїв

Ігноруйте телеграм-канали, якими розписані стіни – це можуть бути шахраї.

На цьому наголосив т.в.о. начальника управління протидії наркозлочинності поліції області Євген Джигар під час прямого ефіру на Радіо Трек щодо стану боротьби зі злочинами, пов’язаними з наркотиками:

Звісно, за цими фактами ми проводимо досудове розслідування і встановлюємо осіб, які ймовірно займаються розповсюдженням наркотиків.

 

Утім все більше трапляється випадків, коли особи перераховують гроші, а натомість «товару» не отримують. Тобто потрапляють на гачок шахраїв».

У поточному році поліцейські Рівненщини викрили на 20 відсотків більше наркопритонів у порівнянні з минулим, а наркозбувачів – удвічі.

Утім, за словами Євгена Джигара, протидія будь-яким явищам наркоманії, передусім, має розпочинатися із викриття і перекриття каналів постачання, тобто, ще від кордону. Адже саме з Угорщини надходить ацетильований опій у вигляді малісу, з Китаю – марки, а з Франції «Subutex», де його використовують в якості замісної терапії. 

Як додала керівник благодійного фонду «Наше Майбутнє» Людмила Рибчук, яка теж брала участь у радіоефірі, одним із напрямів діяльності їхньої організації є  боротьба з наркоманією, зокрема у профілактиці ВІЛ-інфекції та інших соціально-небезпечних хвороб. Завдяки їхній роботі щодо заміни використаних шприців на нові, протягом десяти місяців до фонду здали 150 тисяч використаних шприців. 

І це хороший показник, адже це – безпека наших громадян, — підкреслила Людмила Рибчук. 

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

Наші новини у Telegram  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень