Реєстрації COVID-вакцини з РФ не буде

Україна використовуватиме лише якісну вакцину

Раніше ми писали про те, що харківська фармакологічна компанія подала документи на реєстрацію російської вакцини Супутник V.

Втім головний санітарний лікар України Віктор Ляшко відкинув можливість реєстрації російської COVID-вакцини Супутник V в Україні. Україна буде використовувати тільки ті вакцини проти коронавірусу, які успішно пройшли третю фазу клінічних досліджень, написав Ляшко на своїй сторінці в Facebook.

Тому всі чутки і політичні заяви про державну реєстрацію в Україні російської вакцини-кандидата не відповідають дійсності, - наголосив він.

Відповідно до інформації, розміщеної на сайті https://www.clinicaltrials.gov, закінчення третьої фази клінічних досліджень вакцини Спутнік V заплановано на грудень 2021 року (https://www.clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04656613...). Україна планує отримати вакцину значно раніше.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень