Реформа в дії: пологи у Рівному будуть справді безоплатними

Пологовий будинок Рівного отримав перші гроші від НСЗУ

Пологовий будинок Рівного підписав договір з Національною службою здоров’я та вже отримав перші кошти. Тож тепер тут можна буде отримати справді безоплатну медичну допомогу при пологах.

Друзі! Хочемо поділитися приємною новиною - декілька днів тому пологовий будинок отримав кошти від НСЗУ Національна служба здоров'я України, що дало змогу в повній мірі запустити механізм медичної реформи в закладі.

 

Вже зараз зусилля всього колективу спрямовуються на те, щоб найближчим часом усі наші пацієнти на 100% були забезпечені медичними препаратами.

 

Дякуємо за Ваше терпіння та допомогу, будемо раді побачити Вас у нашому закладі, йдеться на сторінці пологового у Facebook.

Так, пологи та спостереження за вагітністю будуть безоплатними для пацієнтки після запровадження реформи. Держава покриє 100% вартість цих послуг. На кожну жінку передбачатимуть по 8 500 тисяч гривень.

Всі тарифи, які виставлятиме НЗСУ, є не просто прорахованими «в середньому». Рік або більше тривали пілотні проекти в різних регіонах, визначено середній оптимальний тариф для кожної послуги» – сказала менеджерка експертної групи «Охорона здоров'я» Реанімаційного пакету реформ Світлана Бубенчікова виданню Обозреватель.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень