Рецидивісту-втікачу з колонії біля Рівного, який мало не зґвалтував 12-річну дівчинку, оголосили вирок (ФОТО/ВІДЕО)

 Що йому «світить»

Історія з в'язнем-втікачем виправного центру в Городку, який мало не зґвалтував дитину в Хмельницькій області, добігла кінця.

Рецидивіста, котрий на велосипеді проїхав дві області, Славутський міськрайонний суд покарав до понад 13 років ув'язнення.

Нагадаємо, у червні цього року 45-річний засуджений втік із «зони» під час польових робіт.

На велосипеді Олег, який відбував сьоме покарання за крадіжку, заїхав аж у село Нараївка Хмельницької області. Там переховувався у випадкового знайомого. Вони випивали, коли повз проходила 12-річна дівчинка. Дитина привіталася з сусідом, а в'язень, який сидів поряд, заговорив із дівчинкою.

Він послав її в сусіднє село до магазину, просив купити якесь взуття. Дав гроші та сказав, щоб показала дорогу, — розповів житель села Олександр Тетерук.

Дитина нічого поганого не запідозрила. Тож пішла з втікачем, щоб допомогти. Чоловік виманив дівчинку за село та затягнув у кущі. Зґвалтувати не встиг, бо його наполохали хлопці, які їхали дорогою.

Дитина прибігла до матері та все розповіла. Вони відразу ж викликали поліцію і за годину-другу в'язня, якого працівники виправного центру вже шукали самотужки, піймали. На суді він зізнався, що заманив дитину, однак зґвалтування заперечував.

Мама дівчинки також підтвердила, що чоловік не встиг накоїти усього, що планував. Нині дитина працює з психологом. Після перевірки соціальні служби не мали жодних претензій до матері.

Чоловік свою вину визнав повністю. Йому призначене покарання у вигляді позбавлення волі строком на 13 років і 6 місяців, — зауважила речниця прокуратури Хмельницької області Марина Тисячна.

За втечу в'язня покарали й співробітників виправного центру в Городку. Двоє працівників, як повідомили в рівненській прокуратурі, отримали суворі догани. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень