Реакція ЖКП на «терористичний акт» у будинку Рівного

У ЖКП заперечують причетність до завдання шкоди мешканцям будинку

Як ми писали, постраждав будинок №44 на вулиці Київській у Рівному. У ньому хтось з даху у зливові труби для дощової води випустив будівельну піну. Голова ОСББ "Київська, 44" Галина Похильчук назвала цю капость "терористичним актом" і припустила, що до нього можуть бути причетні працівники ЖКП, які, буцімто, не хотіли, щоб мешканці будинку створювали ОСББ.

На запитання, чи могли працівники ЖКП так "відомстити" мешканцям, відповідає майстер ЖКП "Галицьке", яка обслуговувала будинок, Олена Попрожук: 

Звичайно, що ні. Вже взяли мешканці будинок в обслуговування місяць тому. Вони приймали - я була у відпустці. Мені телефонувала голова ОСББ. Я кажу: «Я не маю зараз можливості з вами зустрітися, бо я у відпустці». Я вийшла на роботу 18 вересня. Ніяких проблем не було. Якщо вони вже майже місяць живуть в ОСББ, а ми тут причому? Яка наша вина? 

 

Олена Попрожук запевняє, що працівники ЖКП абсолютно не перешкоджають створенню ОСББ. Тим паче, що від них у "вільне плавання" пішов уже не один будинок. Мовляв, як хоче більшість мешканців - так вони і роблять. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень