Райцентр на Рівненщині проситиме Київ за цигарки

Зокрема, депутати не хочуть, щоб був скасований акциз на тютюнові вироби

Законопроект про скасування акцизу на вироби з тютюну на початку травня у Верховній Раді зареєстрував депутат з Рівного Юрій Вознюк.

Дубенська міська рада збирається просити Верховну Раду не підтримувати цей законопроект. І направить для цього звернення до Голови Верховної ради Андрія Парубія, голови комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики та нардепа Олександра Дехтярчука. Відповідний проект рішення міськради розмістила на своєму офіційному сайті.

У зверненні депутати Дубна пояснюють, що  

акциз на цигарки зараховується в повному обсязі до бюджетів органів місцевого самоврядування та служить стабільним джерелом надходжень.

Законопроект щодо скасування акцизу називають

намаганням вилучити стабільні джерела надходжень до місцевих бюджетів, замінивши їх механізмами перерозподілу ресурсів через центральний рівень.

Скасування акцизу на цигарки, вважають міські обранці Дубна,

зведе нанівець всі докладені зусилля з децентралізації та демотивує всі місцеві ради у здійсненні подальших кроків з децентралізації та бюджетної реформи. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень