Депутати обласної ради клопотали про «Рівнеазот»

Зокрема, звернення до Прем'єр-міністра про те, аби лишити підприємство діючим, вони ухвалили на засіданні минулої сесії

Ініціював звернення голова постійної комісії з питань екології, природокористування, охорони навколишнього середовища та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Володимира Валявки.

Напередодні оператор національної газотранспортної системи «Укртрансгаз» розпочав процедуру обмеження газопостачання для  ПАТ «Рівнеазот». Таке рішення було прийнято у зв’язку із заборгованістю за послуги транспортування газу за лютий місяць, відсутністю підтверджених обсягів газу та авансового платежу на березень місяць 2017 року.

Через це підприємство може припинити роботу і, вірогідніше за все, трудовий колектив підприємства, тобто понад три тисячі людей, може бути скорочений.

«Рівнеазот» - одне з найбільших промислових та бюджетоутворюючих підприємств міста Рівного та області загалом. 

У зв’язку із ситуацією, що склалася довкола власника групи компаній OSTСHEM, до котрої входить і «Рівнеазот», та через стратегічну значимість підприємства для області депутати клопотали перед Кабміном розглянути можливість націоналізації підприємства.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень