Ранковий «вестерн» у Єльному. Деталі (ФОТО)

Троє чоловіків із вогнепальними пораненнями у лікарні. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження

Ми повідомляли, що з села Рокитного у село Єльне виїхали майже 30 озброєних осіб, - на спецлінію «102» повідомив сьогодні о 10:25 годині невідомий. На місце події негайно направили слідчо-оперативну групу.

Упродовж години до поліції надійшла інформація про стрілянину у селі Єльне. А вже о 12:30 правоохоронці зафіксували повідомлення про поранених і два пошкоджених автомобілі без номерних знаків.

Як з’ясували поліцейські, із села Рокитне у Єльне на десятьох автомобілях без номерних знаків приїхало кілька десятків чоловік, одягнених у балаклави та декілька з них – у камуфльований одяг. При собі вони мали гумові кийки, дерев’яні палиці та зброю. Під час сутички з місцевими жителями виник конфлікт, який переріс у бійку, в результаті якої пролунали постріли. Внаслідок цього до Рокитнівської ЦРЛ доставили із кульовим пораненням правої гомілки з травматичної зброї 46-річного жителя с. Єльне та 56-річного односельчанина – із осадженою раною правої гомілки. Ще двоє місцевих мешканців 24-х та 29-ти років отримали гематому голови. Після надання медичної допомоги у фельдшерсько-акушерському пункті їх відпустили додому.
 

З місця події вилучили два автомобілі «ВАЗ 2101» та «Mitsubisi Pajero» без номерних знаків, на яких приїхали підозрювані.
 

За цим фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють обставини інциденту, вид зброї, з якої стріляли, та осіб, причетних до цього, -  повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління НП в Рівненській області Сергій Максимов.

 

Триває досудове розслідування.
 

Відділ комунікації
ГУНП в Рівненській області

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень