Ракетними ударами по Рівненщині рашисти хочуть посіяти паніку (ВІДЕО)

Про це заявив голова Рівненської ОВА Віталій Коваль

Невдачі наступу рашистів буквально відчувають рівняни – адже у місті та області почастішали повітряні тривоги. За перші дні цього тижні їх було вже 12.

Як повідомив голова Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль у вівторок у небі області було знищено один безпілотник і одну ракету. Водночас, ворог ввечері тричі завдав удару по об’єкту військової інфраструктури. Там нині працює спеціальна комісія, що встановлює збитки.

Водночас, у загальнонаціональному телеефірі, намагання завдати ракетних ударів по деяких об’єктах інфраструктури Рівненщини Віталій Коваль визначив як засіб посіяти паніку.

Втім, цитую, «наша відповідь це холодний розум і робота в тилу, незважаючи на те, що ми прикордонна область», кінець цитати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень