Під завалами телевізійної вежі на Рівненщині лишається ще одна людина

Пошуки триватимуть, доки її не знайдуть

Станом на вечір вівторка під завалами антопільської вежі лишається ще одна людина. Пошуки продовжуються, доки її не знайдуть, наголошує гоова Рівненської ОВА Віталій Коваль. Каже, усі необхідні служби працюватимуть усю ніч.

Нагадаємо, що внаслідок двох ракетних ударів загинули 20 осіб. Ще 9-х вдалося врятувати з-під уламків телерадіовежі. Вони зараз під наглядом медиків.

За цим фактом відкрили відразу три кримінальних провадження, повідомив начальник управління СБУ у Рівненській області Андрій Тимченко:

Учора управління СБУ Рівненщини зареєструвало 3 кримінальних провадження за фактом ракетного обстрілу Збройними силами росії радіо-телевізійної станції в Антополі, що призвело до тяжких наслідків та загибелі війсськовослужбовців.

 

Наразі першочергові слідчі дії завершено. Тепер ми зосередилася на документуванні воєних злочинів з боку рф-ії проти цивільного населеня та інфраструктури України. Це робиться, щоб надалі притягнути до відповідальності керівництво росії за розв’язування війни та всі ті злочини, які вони здійснюють. Воєнні злочини терміну давності не мають. Усі матеріали планують передавати до міжнародного кримінального суду в Гаазі.

Людей ще раз закликали утриматися від висвітлення зайвої інформації у соцмережах та обговорення телефоном – навіть зі своїми близькими – речей, які можуть стати у нагоді ворогу!!!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень