Пиятика за соціальні виплати закінчилась пограбуванням і побиттям на Сарненщині

Розбійнику загрожує від 8 до 15 років ув'язнення

Від восьми до п’ятнадцяти років ув’язнення загрожує 28-річному жителю Клесова за розбійний напад на 36-річного мешканця села Люхча. Зловмисника взяли під варту, а потерпілий перебуває у лікарні.

   Події розгорталися ще п’ятого квітня у Сарнах. 36-річний житель села Люхчі приїхав до райцентру зняти з банкомату соціальну виплату. Маючи на руках гроші, чоловік зайшов у кафе, де і познайомився за чаркою із 19-ти та 28-річними молодиками.
 

Старший із них уже тоді запримітив чужі фінанси. Троє до вечора «мандрували» від бару до бару, а потому навідалися до знайомого, де розпили чергову пляшку.

Коли гості покидали будинок, 28-річний чоловік прихопив із собою будівельний молоток. Закінчити застілля близько опівночі вирішили на природі неподалік залізничного переїзду. Саме там задумане і реалізував зловмисник.

Скориставшись розмовою по телефону свого новоспеченого знайомого по чарці, наніс йому удар молотком по голові, від чого 36-річний чоловік упав ниць, та відкрито заволодів 400 гривнями та мобільним телефоном. Дісталося стусанів потерпілому ще й від молодшого, який наніс їх ногами по всьому тілу. Відтягнувши непритомного у кущі, обоє залишили місце події.
 

Коли 36-річний чоловік прийшов до тями, зміг самотужки дістатися до своєї знайомої, яка працювала неподалік, і викликала швидку.

Потерпілого госпіталізували до Сарненської центральної районної лікарні із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, закритими переломами тім'яної кістки та ребра, чисельними забоями та саднами.

У результаті проведених оперативних заходів поліцейські Сарненського відділу розшукали причетного до скоєного злочину, який переховувався у Рокитному в знайомих свого товариша. До того ж, з’ясувалося, що 28-річний клесівець уже відбував покарання у місцях позбавлення волі за корисливі злочини.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та обрано міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою. За усі свої протиправні діяння йому загрожує від восьми до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Щодо 19-річного односельчанина підозрюваного тривають слідчі дії. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень