Питання про гуртожиток на вулиці Небесної Сотні розглядатимуть на черговій сесії

Принаймні за включення його до порядку денного проголосували члени бюджетної комісії

Нагадаємо, мешканці гуртожитку на вулиці Небесної Сотні, 6А звернулися до бюджетної комісії Рівнеради, аби ті рекомендували включити до порядку денного наступної сесії питання про приватизацію жителями своїх кімнат. Люди навіть приходили пікетувати Рівнераду, адже побоюються, що якщо їх виселять для проведення у приміщенні у центрі Рівного капремонт, більше люди туди вже не повернуться.

Нагадаємо, скандал навколо гуртожитку точиться давно, раніше його було визнано аварійним, через що стала неможливою приватизація. Втім, жителі запевняють міську владу, що будинок в нормальному стані і навіть погодилися провести власну експертизу. Далі ситуацію коментує місцева жителька Юлія Кожома:

Експертиза вже на старті, зроблені заміри, зроблене викопіювання будівлі. Тому ми готові до сесії, можливо й раніше, надати результати експертизи, оприлюднити їх. Тому дуже просимо вас не тягнути і внести це питання на порядок денний до розгляду.

Також жителі пообіцяли, що матимуть до засідання сесії всі необхідні документи, що підтверджують їх право на приватизацію.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень