Спідвей на Мототреці: буде 20 заїздів, 16 гонщиків і... Телевізор

Відкритий особистий Чемпіонат України зі спідвею у Рівному

«Писати некролог по Рівненському спідвею – передчасно», - це фраза, якою відомий Сергій Головня – голова «Клубу вболівальників Рівненсього Спідвею» (КВРС).

Сьогодні у жвавій, але веселій «Каві з перцем» на Радіо Трек – голова КВРС розповів про Відкритий особистий Чемпіонат України зі спідвею, який стартує у Рівному 03 травня.

Буде 20 заїздів, 16 спортсменів, очікуються спідвеїсти із Данії, Латвії, Словаччини, Польщі.

За словами Головні 

Іноземців, які захотіли брати участь у наших змаганнях було стільки, що ми навіть шістьом були змушені відмовити.

Можна говорити про певний розвиток та успіх рівненських ентузіастів спідвею. Цьогоріч заплановано, як мінімум, п’ять спідвейних перегонів за сезон.

Готується до відкриття «Алея спідвейної слави», на якій окрім усього іншого буде навіть скульптура «Спідвеїст у заносі».

Головне ж, що у Рівному відкривається дитяча Школа Спідвею. Причому як повноцінний комунальний заклад, де дітей навчатимуть, зокрема, й люди з такими легендарними прізвищами як Колодій, Гайдим, Жабчик, Хлиновський.

Послухайте інтерв’ю. Воно коротке, але веселе та інформативне. Дізнаєтеся багато цікавого і про сказане вище, і про телевізор, який можна виграти, і про ґранта, якого хтось отримає.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень