П'ятирічну дівчинку зґвалтували у лікарні в Полтаві (ДЕТАЛІ)

У поліції розповіли подробиці справи

У полтавській лікарні 13-річний підліток зґвалтував 5-річну дівчинку. Інцидент трапився ще в середині грудня 2020 року, а в січні 2021 року правоохоронці провели слідчий експеримент за участю підозрюваного.

Нацполіція Полтавської області розповіла подробиці виданню ТСН.ua

До лікарні з діагнозом "отруєння" госпіталізували чотирьох вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей: двох дітей 5 років, одного - 10 та одного - 13 років. Їх усіх розмістили в одній палаті.

Факт зґвалтування 13-річним підлітком доведений. Проведені необхідні експертизи, які підтверджують, що він дійсно зґвалтував 5-річну дівчинку. Зараз постраждалій дитині надається професійна психологічна допомога, - розповів речник поліції Полтавщини Юрій Сулаєв.

 

Наразі підозрюваний перебуває у Центрі соціально-психологічної реабілітації, оскільки він не досяг віку кримінальної відповідальності.

Відповідно до закону з 11 років стосовно таких дітей, які вчиняють особливо тяжкі та тяжкі злочини, суд може ухвалити відповідне рішення щодо направлення їх до спеціальної установи. Тому зараз тривають слідчі дії. Рішення буде ухвалювати суд, - додав Юрій Сулаєв.

За фактом зґвалтування 5-річної дівчинки у поліції відкрито кілька кримінальних проваджень. 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень