П’ятьох п’яних водіїв за добу виявили патрульні Рівненщини

Поліцейські нагадують про відповідальність за керування у стані сп’яніння

За добу патрульні виявили п’ять водіїв у стані сп’яніння. Про це інформують на сторінці патрульної поліції Рівненської області у Facebook.

Правоохоронці нагадують про адміністративну відповідальність за керування у стані сп’яніння згідно зі статтею 130 КУпАП:
  • Громадянину, який вперше сів за кермо у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння, загрожує штраф 10 200 гривень та позбавлення права керування на 1 рік.

 

  • Якщо, водій вдруге порушив вимоги вказаної статті, йому загрожує 20 400 гривень штрафу та позбавлення права керування на 3 роки.

 

  • У випадку, якщо водій втретє за рік керував транспортним засобом у нетверезому стані, передбачено 40 800 гривень штрафу та позбавлення права керування на 10 років. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень