На Рівненщині п’яний водій намагався «відкупитися» від патрульних (ФОТО)

І двічі проходив тест на алкогольне сп’яніння

Хабар у кілька тисяч гривень 40-річний водій запропонував поліцейським після того, як алкотестер показав у його крові 1,72 проміле алкоголю. Транспортний засіб патрульні зупинили учора близько другої ночі на автодорозі Київ-Чоп у Дубенському районі.

Аби уникнути адміністративної відповідальності, чоловік запропонував патрульним хабар у дві тисячі гривень.

Поліцейські повідомили, що у його діях вбачаються ознаки кримінального правопорушення і попередили, що все фіксується на нагрудні відеокамери. Також водію пояснили, що у разі повторної пропозиції, на місце події викличуть слідчо-оперативну групу.

Чоловік заявив, що не згоден з результатом алкотесту і побажав проїхати у медзаклад.

Дорогою до медичної установи водій неодноразово наполягав на своїй пропозиції, однак суму зменшив до однієї тисячі гривень. 

 

У його крові медики виявили 1,76 проміле алкоголю.

На керманича склали протокол та винесли постанову за керування транспортним засобом у стані сп'яніння та без посвідчення водія. Також правоохоронці розпочали досудове розслідування за фактом пропозиції хабара службовій особі.

Чоловіку загрожує до 4 років за ґратами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень