П’яна жінка у Вараші розбила автомобіль швидкої допомоги

На ремонт автомобіля вона повинна відшкодувати майже 20 тисяч гривень

Поліцейські встановили особу зловмисниці, яка 11 лютого в дворі одного із будинків у мікрорайоні Будівельників пошкодила автомобіль швидкої медичної допомоги. Тепер на неї чекає суд і рахунок у майже 20 тисяч гривень за ремонтні роботи.

Нагадаємо, що група реагування патрульної поліції, яка прибула тоді за повідомленням про конфлікт, встановила, що бригада швидкої медичної допомоги виїхала за викликом. Водій припаркував службове авто у дворі будинку. Там до нього підійшли невідомі жінка та чоловік, які запитали, хто викликав медпрацівників. Так як водій відмовився повідомляти такі дані стороннім людям, жінка вчинила сварку, в ході якої почала наносити удари сумкою та ногами по автомобілю, а її товариш відривав дзеркала заднього виду. Таким чином вони пошкодили фару, дзеркала заднього виду та дверцята автомобіля. Після цього жінка та її супутник утекли з місця події.

Відомості за цим фактом були внесені до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Варашського відділу поліції.

У ході перевірки правоохоронці встановили особу зловмисниці. Нею виявилась 42-річна місцева жителька. Як пояснила вона правоохоронцям, того вечора вона була стані алкогольного сп’яніння, тому погано контролювала та усвідомлювала свої дії. Із тієї ж причини нібито не може пригадати й чоловіка, який був її супутником у вечірній прогулянці містом. Ціна такого «безпам'ятства» - 19 540 гривень, які за підрахунками «Обласного центру екстренної медичної допомоги та медицини» необхідні для проведення ремонтно-відновлювальних робіт пошкодженого автомобіля.

Окрім цього, за фактом дрібного хуліганства щодо жінки складено адміністративний протокол за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення, який направлено на розгляд суду. Санкція статті передбачає штраф, виправні чи громадські роботи, або ж адміністративний арешт до 15 діб. Поліцейські наразі розшукують й чоловіка, причетного до пошкодження автомобіля «швидкої».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень