Путін хоче закінчити війну до 15 листопада

У чому причина

Військовий експерт Олег Жданов розповів, що російський диктатор путін мріє, щоб Україна капітулювала та погодилась на його вимоги до середини листопада.

Річ у тому, що рф не може у найкоротші терміни зібрати необхідну кількість людей. Перші 300 000 вони можуть мобілізувати до листопада або до кінця року. Тому путін хоче закінчити раніше, але на своїх умовах, розповів військовий експерт:

Є інформація, що нібито до 15 листопада путін хоче закінчити війну. В його розумінні закінчення війни – це коли Україна погодиться на переговори та підпише капітуляцію на умовах рф.

 

Тобто Україна повинна погодитись з втратою територій, визнати їх російськими та не вступати до НАТО. Це потрібно, щоб дати рф можливість підготуватись та здійснити повторний напад і окупувати всю Україну.

Олег Жданов наголосив, що Україна на старій радянській зброї змогла переламати хід війни та «перемолоти» професійну російську армію. Тепер же нас хочуть налякати аматорською армією. 

Ми стали професійною армією західного типу. Підготовка особового складу та зброя відрізняються. А тому ті люди, яких сюди прижене рф, стануть жертвами цієї війни. Чим більше вони людей приженуть, тим більше втрат у них буде, – зауважив експерт.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень