PUMA The NeverWorn: лампова вінтажна колекція

Нестандартні ідеї та культовий дизайн

Легендарний бренд вміє дивувати нестандартними ідеями, культовим дизайном, інноваціями та джерелами натхнення. Знаковою подією сезону 2022 стала капсула PUMA The NeverWorn: хітові моделі з архіву компанії у новому технологічному прочитанні.

Історія створення колекції PUMA The NeverWorn

Визнайте, що знаходили у своєму гардеробі вінтажні речі з етикетками улюблених магазинів. Радість від покупки вже давно відступила, а через кілька років на полиці знайдено справжній скарб — стильний, ефектний, поза мінливими трендами.

Куртки, жіночі та чоловічі кросівки NeverWorn — скарби з архіву конструкторів PUMA. Скарбниця унікальна: у бутсах із шипами від засновників компанії братів Дасслерів спортсмени перемагали далекого 1928 року. Серед лінійок минулих років відібрано найактуальніші для стрімкого та непередбачуваного 2022-го моделі.

Хіти PUMA The NeverWorn 2022:

  • кеди та кросівки Blaze of Glory, Space Lab, Slipstream, Suede VTG;
  • футболки Men's Tee;
  • худі, штани та легендарні куртки-олімпійки T7 Track Men's Top.

Два релізи сезону 2022 представлені на офіційному сайті бренду в Україні. Лімітована лампова серія вже є предметом полювання колекціонерів.

Варіації та особливості одягу та взуття PUMA The NeverWorn

Знайомий з 2006 року силует Blaze of Glory відроджує технологію шестигранної підошви TRINOMIC, повітряні соти забезпечують оптимальну амортизацію стопи. Варіація 2022 року відрізняється оновленим дизайном, високотехнологічними матеріалами відведення вологи, повітропроникності, підвищеного комфорту. «Потерта» підошва та бирка каталогу — реверанс архіву компанії.

Нішеві кросівки унісекс Space Lab з проміжною підошвою CMEVA розроблені наприкінці 80-х. У новій лінії амортизація посилена: на п'яті вставка TPU, 75% підошви — піна EVA. Зворушлива ретро деталь — вставки із замші.

Кеди Suede VTG з ефектом потертості мають абсолютно автентичний вигляд, дизайн майже не відрізняється від прототипу. На 100% гумова підошва стійка до стирання. Верх повністю створений із шорсткої натуральної замші. Вінтажний шарм — декоративні смужки клею. Мембранні матеріали підкладки створюють звичний для 2022 комфорт.

Street style олімпійку T7 Track легко впізнати за фірмовими смужками. Класичні лекала з високим коміром-стійкою перевірені часом. Новизна — екоматеріали з перероблених волокон.

Що втілює колекція PUMA The NeverWorn?

Зберігач архіву PUMA Гельмут Фішер точно визначив суть концепції: без спадщини немає майбутнього. Ретро — це перевірений часом стиль та безумовний комфорт. Вилучені з архівів моделі мають особливу магію. Вони нагадують про часи, коли цінували кожну пару взуття, звертали увагу на шви, декор, зручність.

Щоб створити щось нове, слід вивчити те, що було створено раніше. Знайти круті ідеї. Інтерпретувати. Застосувати нові матеріали та технології. Вдихнути життя у творчість майстрів. Бути гідними спадкоємцями фундаторів бренду-легенди. Якщо на вашій полиці ще немає речі з PUMA The NeverWorn, варто поспішати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень